Veerle Van Nuffel – Brussel

Augustus 2015 we hadden nog maar even want einde september 2015 trouwde mijn broer in het wondermooie Zwitserland. En de dress code was echt feestelijk mannen in smoking vrouwen liefst met lange avondjurk.
Reeds jaar en dag , telkens ik voorbij Diana David rij, vertelde ik mezelf ooit kom ik hier langs om eens een mooie avondjurk te bestellen. En toen in augustus 2015 werd mijn droom werkelijkheid.
Vanaf het eerste moment tot laatste moment waanden mijn dochter en mezelf zich in een echte droom zelfs een sprookje. Het passen , zoeken naar de juiste outfit , de juiste schoenen en andere accessoires was steeds een feestmoment.We konden genieten van een zeer vriendelijk en zeer aangename service, elke opmerking wens of idee werd serieus bekeken en telkens kwamen mooie oplossingen. Dit hebben we nog niet veel meegemaakt bij andere zaken. Ook de afwerking van de jurken waren gewoon top, en het mag gezegd we straalden beiden op de gelegenheid, heel wat Zwitserse vrouwen kwamen ons feliciteren met de keuze en de looks van onze outfit.
We wensen jullie van harte te feliciteren voor dit 35 jarig bestaan.