q Pattyn Kathy - Puurs - Dianna David

Pattyn Kathy – Puurs

Beste

Ik heb jullie leren kennen via jullie site . In mei 2016 tikte ik op Google feestkleding in en Diana David kwam tevoorschijn. Ik heb gemaild en kreeg antwoord . Ik heb dan contact met jullie opgenomen in oktober en een afspraak gemaakt . Op 31 oktober was het dan zover ik was benieuwd mijn echtgenoot , dochter en moeder waren mee. Het was heel aangenaam er werd naar mijn wensen ingevuld tot we de juiste outfit vonden .
Dan werd er afspraak gemaakt om mij te laten opmeten zo professioneel . De volgende keer was het pasbeurt en de keer erop mocht ik het nogmaals passen en meenemen naar huis. Alles was piccobello . Ja het was voor ons wel 130 km maar ik heb nergens zo een outfit gevonden als bij Diana David . Ik kom zeker als mijn ander dochter trouwt terug en zij zei dat ze ook naar daar zou komen voor haar trouwkleding .
Een ding zou ik de volgende keer vragen als ik kom kijken en ik beslis dat ze mij dan direct zouden opmeten want dan is het 1 keer minder om voor ons die 130 km te rijden.
In 1 woord alles is er piccobello op maat gemaakt en zeer professioneel
Bedankt Diana en je team

Groeten Pattyn Kathy