Patricia Van De Weghe – Lochristi

Er was eens…..
Ja mijn herinneringen aan Dianna David gaan lang terug. Het zal in de begin jaren zijn geweest dat ik toen als puber meeging met mijn mama om collecties aan te kopen te Brussel. Wij hadden thuis een boetiek en ik was er steeds als de kippen bij om mee te gaan naar de grootstad.
Daar zag ik de showroom van Dianna David en werd er verliefd op een ( in de ogen van een puber) superdeftige lange grijze jas. En ja, ik mocht hem kopen van mijn toen zuur gespaarde zakcenten. Het werd een ware investering want door de super kwaliteit en de zeer elegante snit heb ik er jaaaaaren plezier van gehad.
Jaren nadien ben ik ,als trotse mama van een komende bruid, op zoek naar adresjes om te neuzen naar een passende bruidsjurk. Momenten om te koesteren, dat hoop je toch! Na enkele ” rampen” van winkels te hebben bezocht kwamen we terecht bij Dianna David waar we met open armen werden ontvangen door de heer des huizes. Want ja, zo voel je je als klant daar. Het is alsof je thuis komt in een rustige omgeving.
Mijn dochter en ikzelf werden zeer goed begeleidt in onze zoektocht naar het ideale kleed. Passen was absoluut geen probleem. Keuze in modellen en stoffen was enorm!
En plots na enkele modellen, staat daar je dochter in haar droomjurk! Traantjes worden weggepinkt.
Maten worden genomen, lingerie wordt aangepast, schoenen worden bekeken, accesoires worden gepresenteerd. Kortom alles kan, tot de kousen en juwelen toe. Alles zeer vrijblijvend, niets dwingend.
Ondertussen had ook ikzelf mijn passende outfit gekozen en mooie stoffen kunnen uitkiezen uit de zeer uitgebreide collectie suitekledij.
Toen mijn dochter bij een tweede pasbeurt ( haar jurk was toen zo goed als klaar) in huilen uitbarstte, stond mijn wereld en ook die van mevr David even stil. Ze vond haar decollete te laag! Oh my god., ik probeerde haar om te praten want het was niet zoals zij dacht dat het was, maar er was geen doen aan. Ik dacht, hoe gaan we dat hier goed krijgen! Maar ook dat was geen probleem voor mevrouw des huizes. Zij kwam met een superoplossing en plots was het droomkleed gered en werd het een waar prinssesenkleed!
Echt op ” de grote dag” kregen wij talloze complimenten voor onze mooie suite! ( ook de schoonmama was nog langs geweest bij Dianna David ondanks dat ze haar aankoop al deed in een andere zaak )
Wij zullen 6 september 2014 niet vlug meer vergeten, het werd een prachtfeest.
En ik was en ben een gelukkige mama want ik heb twee dochters! Ik zal de volgende keer dus niet meer naar adresjes moeten zoeken, wij zijn believers!
Nog veel succes Dianna David!